Proiectul CAJOC – ”Calificăm angajaţi în telecomunicaţii şi domeniul comercial –  CAJOC”

Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și se desfășoară în perioada aprilie 2014- octombrie 2015.

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Fundația CENTRUL DE DEZVOLTARE MANAGERIALĂ Cluj-Napoca(CDM) șiS.C.TELEDATANET S.R.L.. 

Obiectivul general al proiectului il constituie imbunatatirea accesului la formare profesionala continua, prin calificarea completa a 980 de angajati din domeniile telecomunicatii si comercial,  din 7 regiuni de dezvoltare: sunt Bucureşti-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Centru, Vest, Sud-Est.

 

Obiective specifice:

  • Promovarea beneficiilor participarii la programe de FPC si sesiuni de consiliere, in randul angajatorilor si a 980 de angajati din domeniile telecomunicatii si comercial
  • Cresterea participarii la FPC prin dezvoltarea si furnizarea de programe de calificare pentru 980 de angajati din domeniul telecomunicatii si comercial

 

Activitățile proiectului:

  1. Derularea unei campanii de informare cu privire la beneficiile participarii la FPC, oportunitatile de calificare/recalificare si sesiuni de consiliere, in randul persoanelor angajate in domeniile telecomunicatii si comercial.
  1. Dezvoltarea si derularea unui program de orientare si consiliere profesionala a angajatilor.
  1. Derularea a 2 programe de formare in vederea calificarii pentru minim 980 de angajati din 7 regiuni de dezvoltare:
    1. Lucrator in comert – calificare nivel 1, cod nomenclator 5220.1.1
    2. Tehnician telecomunicatii – calificare nivel 3, cod nomenclator 3114.3.7

logo-banner